Skeyndor behandelingen

Skeyndor gezichtsbehandelingen

CORRECTIVE PROFESSIONAL TREATMENT

60 min. €52,50 ---- 90 min. €75,95

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.


POWER HYALURONIC TREATMENT

60 min. €50,00 -- 75 min. €58,50 -- 90 min. €73,95

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.


NATURAL DEFENCE ANTI AGING TREATMENT

30 min. €30,00 ---- 60 min. €48,50

Ondersteunende behandeling voor de huid die de eerste tekenen van veroudering wil aanpakken. De huid wordt in al haar functies geoptimaliseerd en het weefsel geherstructureerd. Dit resulteert in een frisse, egale teint en een verfijning van het weefsel. Vooral geschikt voor de droge tot zeer droge huid.


AQUATHERM TREATMENT:

30 min. €30,00 ---- 60 min. €48,50

De behandeling die de (over)gevoelige huid kalmeert, herstelt en ondersteunt. De samenstelling, op basis van thermaal bronwater versterkt de afweer van de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.