Basis treatments

Onze 3 basisbahandelingen

JEANNE’S BASIS TREATMENT 30/60 min: Basis Anti-Aging

30 min. €27,50 ---- 60 min. €47,50

Vertoont uw huid fijne lijntjes en expressierimpeltjes? Boek dan de compacte anti-aging behandeling ‘Jeanne’s Basis Treatment’. Deze behandeling is vernoemd naar Jeanne Gatineau, de vooruitstrevende Parijse grondlegster van het merk Gatineau. Jeanne’s Basis Treatment vult fijne lijntjes en rimpeltjes onmiddellijk op; de huid ziet er onmiddellijk gladder en voller uit. Bovendien verbetert deze behandeling de elasticiteit van de huid.


CLEAR AND PERFECT 30/60 min: Detox & Zuiverend

30 min. €27,50 ---- 60 min. €47,50

Heeft u een glimmende huid? Vertoont uw huid veel pukkeltjes? Of ziet uw huid er juist vaal uit? Speciaal voor dit huidtype creëerde Gatineau de Clear & Perfect Treatment, ofwel Detox Treatment. Deze behandeling ontgift de huid, absorbeert talg en zuivert de opperhuid. De huid is gezuiverd, poriën zijn verfijnd en de huid ziet er weer fris en gekalmeerd uit. Clear & Perfect Treatment is ook zeer geschikt voor de mannenhuid.


AQUAMEMORY TREATMENT 30/60 min: Voedend & Hydraterend

30 min. €27,50 ---- 60 min. €47,50

Voelt uw huid trekkerig aan? Vertoont uw huid fijne lijntjes als gevolg van dehydratatie? Kies dan voor de Aquamemory Treatment van Gatineau. De Aquamemory Treatment is een voedende en hydraterende behandeling die zorgt voor een optimale vochtbalans in de huid. Na de behandeling is de huid intensief gehydrateerd en ziet er soepel en fris uit. De huid voelt comfortabel aan. Aquamemory Treatment is ook ideaal voor de mannenhuid.