Expert treatments

Expert behandelingen op z'n best
Zie al onze Expertises

COLLAGEEN EXPERT 90 min: Hydraterend & anti rimpel

90 min. €72,95

Vertoont uw huid droogtelijntjes en expressierimpeltjes? Vertoont uw huid tekenen van vermoeidheid? Speciaal daarvoor creëerde Gatineau de ‘collageen expert treatment’. Deze treatment strijkt rimpeltjes glad en vermindert tekenen van vermoeidheid. De huid wordt intensief gehydrateerd en ziet er weer fris en stralend uit. Collageen expert treatment is geschrikt voor alle leeftijden en zeer geschrikt voor de mannenhuid.


INTENSIEVE ANTI AGE 90 min: Anti-rimpel & Verstevigend

90 min. €72,95

Vertoont uw huid diepere lijntjes en rimpeltjes? Boek dan de uitgebreide ‘Intensieve Anti-Aging Treatment’. Deze Treatment strijkt de gelaatstrekken glad en vult diepere lijntjes op; de huid ziet er onmiddellijk gladder en voller uit.


ONMIDDELLIJK LIFTEND 90 min: Liftend & Verstevigend

90 min. €72,95

Vertoont uw huid diepere lijntjes en rimpeltjes? Is uw gelaatscontour minder strak? Kies dan de uitgebreide ‘Onmiddellijk Liftend Treatment’. Deze Treatment pakt diepere rimpeltjes aan, lift de huid, herstructureert en verstevigt. Na de behandeling zijn diepere rimpeltjes opgevuld en ziet de huid er strakker en gladder uit.


JEANNE’S TOP TREATMENT 90 min: Premium Anti-Aging

90 min. €72,95

‘Jeanne’s Top Treatment’ is de Premium Anti-Aging salonbehandeling van Gatineau. Deze behandeling is als eerbetoon vernoemd naar Jeanne Gatineau, de vooruitstrevende Parijse grondlegster van het merk Gatineau. Jeanne’s Top Treatment pakt alle tekenen van huidveroudering aan; diepere rimpeltjes worden glad gestreken, de gelaatscontour wordt gehermodelleerd, de huid is na de behandeling steviger, gladder en stralender en pigmentatie is verminderd.


VITAMINE C COCKTAIL 90 min: Energie & Uitstraling

90 min. €72,95

Ziet uw huid er vermoeid uit? Kan uw huid wel een energie’boost’ gebruiken? Boek dan de uitgebreide ‘Vitamine C-cocktail Treatment’. Deze Treatment voorziet de huid van zuurstof en een flinke dosis vitamine C. Na de behandeling ziet de huid er stralend en gerevitaliseerd uit; de huid heeft weer een gezonde uitstraling en een frisse teint! De Vitamine C-cocktail Treatment is ook geschikt voor de mannenhuid.